Tendències: El Dictador de Quadrilla

Hermógenes Fabra, futurologías dictador de La Plana a partir de l'any 2150, realitzat amb una IA predictiva sobre política.

Hem introduït, a una base de dades fet amb un quadern quadriculat, la nacionalitat de tots els treballadors del camp i els resultats a les eleccions dels últims 50 anys. Tot això ho hem mesclat amb les recerques d’Onlyfans més recurrents a Castelló i li hem restat 42.

No espereu un CEO, tampoco no voreu un CTO… no… La figura recurrent als pròxims anys serà el Dictador de Quadrilla, un perfil absolutament totalitari que farà anar als treballadors com cagallò per sèquia i farà que la colla puga assolir els KPI que li impose l’empresa.

“Sempre vaig vore Pinochet amb enveja, ara puc ser com ell”

Vicent, Cap de Cuadrilla.

Com a que la majoria de camperols són, a dia de hui, gairebé tots d’origen africà o sud-americà, l’IA ha previst que un tall marcial, uns modas absents i una violència innecesària serán la gènesi del triomf empresarial i el resorgir de la taronja com a un bé de consum diferencial.

També ha proposat canviar els noms a les cooperatives per nomenclatures sospitosament paregudes a camps de concentració i emprar una lletra gòtica per les comunicacions, però no hem anat més enllà, que no volem acabar a Alcalà Meco… almenys per ara.

About Askerrit 1 Article
Nascut el 1975, Askerrit va ser segrestat per una manada de huitos i es va criar en les marjaleries, alimentant-se de restes de la collita i fabricant ziggurats amb la mosca recopilada a les fulles dels tarongers. Quin es va fer fadrí, va descobrir l'HTML i ara viu a un USB.

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*